Κιριάκος Μιχοτάκης: ποιος είναι ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας;Kiryakos Miçotakis , ο ηγέτης του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας (YDP), το οποίο κέρδισε το 39% των ψήφων στην Ελλάδα είναι νωρίς γενικές εκλογές την κυριακή, την προσέλκυση 158 νομοθέτες και τη σύλληψη πλειοψηφία για να σχηματίσει κυβέρνηση μόνος του, έχει γίνει η χώρα του νέου πρωθυπουργού. Miçotakis, μια νέα γενιά ελλήνων πολιτικών, προέρχεται από μια Κρητική οικογένεια που έχει τη σφραγίδα για τη χώρα πολιτική.

Γεννημένος στην Αθήνα το 1968, ο Κιριάκος Μιχοτάκης είναι γιος του Κωνσταντίνου Μιχοτάκη, πρώην ηγέτη του YDP και ο οποίος διετέλεσε πρωθυπουργός από το 1989-1992. Η μεγαλύτερη αδελφή της η Ντόρα Μπακογιάννη υπηρέτησε ως υπουργός εξωτερικών στην YDP κυβερνήσεις από το 2006-2009, ενώ ο ανιψιός της, Κώστα Μπακογιάννη εξελέγη δήμαρχος της Αθήνας να αναλάβει τα καθήκοντά του στις Σεπτ.

Kiryakos Miçotakis σπούδασε Κοινωνικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την ολοκλήρωση του American College στην Αθήνα. Όταν αποφοίτησε το 1990, έλαβε το" - Στεφάνι "και" Tocqueville "Βραβεία με το διδακτορικό του στις" για την προβολή της Ελλάδας".
Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.